+32 50 78 28 28
+32 476 99 18 03
Gevelreiniging en gevelonderhoud
Een mooie gevel is het visitekaartje van uw woning, villa, of appartement. Daarom is regelmatig onderhoud van uw gevel een absolute must. De specialisten van Stevie in Oostkamp reinigen elk oppervlak tot in de puntjes. Eenmalig of regelmatig. Inderdaad: wij sluiten maar al te graag een onderhoudscontract met u af voor gevelreiniging -en onderhoud.

Van plan om uw woning te verkopen? Een verwaarloosde, beschadigde of verweerde gevel maakt zeker geen goede indruk. Geef de buitenzijde van uw huis of appartement een frisse, nieuwe uitstraling, en verhoog de verkoopbaarheid van uw woning!

Onze werkwijze in reiniging en gevelcoating

Wij pakken uw gevel grondig en zorgvuldig aan met de meest verfijnde technieken zoals de stofstraalmethode of stoomcleaning en hydrofuse. Mos, graffiti, roet, en ander vuil verdwijnt voorgoed.

Onze behandeling is bovendien preventief: uw muren krijgen een beschermende coating tegen de weersomstandigheden, en dus een langere levensduur.

Meer weten over onze werkwijze of prijzen? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe een reinigingsbeurt uw gevel grondig opknapt en bescherming biedt.
Enkele referenties
renovatie van alle schouwen en gevelreiniging met stoom
Gevelrenovatie te Oostkamp
Reinigen en hercoaten Lucavins Oostkamp